Om Giga Spansk AS

Giga Spansk AS startet i januar 2019 for å dekke et tilstedeværende behov, som vi ikke var forberedt på som såpass presserende. Hos Giga Spansk AS er det du som bestemmer innhold, varighet, progresjon og design på kurset, og vi som oppfyller og innfrir dine krav.

60
ULIKE LEKSJONER
130
SIDER MED KURSINNHOLD
800
timer med lesing
40
Spørsmål og oppgaver

“ Du vil raskt oppdage at våre kurs er ganske annerledes enn de språkkursene du allerede finner på markedet. I utgangspunktet vil vi gi deg en grundig innføring i spansk, og deretter utvide kursene våre etter dine ønsker og behov. ”

Gisle Gaare, Lektor i Giga Spansk AS

Litt Om Oss

Giga Spansk AS startet i januar 2019 for å dekke et tilstedeværende behov, som vi ikke var forberedt på som såpass presserende.

Vi tilbyr Giga Spanskkurs, for kr 100,- pr måned, uten bindingstid. Du bestemmer selv om du vil følge oss måned for måned, og når tid du er fornøyd. Det er du som bestemmer tempo.

Spansk på DINE premisser

Hvorenn du holder til i Spania kan Giga Spansk AS komme til deg og gi deg og dine venner et skreddersydd og personlig tilpasset spanskkurs, helt på DINE premisser.

Giga Spansk AS tilbyr ambulerende spanskkurs, det vil si at jeg reiser til de stedene i Spania “der nordmenn bor” og kjører rimelige, gode og nyttige kurs, slik at du, som kursdeltaker, får det du har behov for, lærer det du synes er viktig og lærer spansk når det passer for deg.

På denne måten er jeg ikke bare en kurstilbyder, men også en tilrettelegger for deg (og andre nordmenn) som oppholder deg i lengre og kortere perioder i Spania, og som ønsker å utvide bevegelsesområdet sitt, som ønsker å forbedre egen livskvalitet i et land der de fleste kommuniserer på et språk vi, tradisjonelt, ikke er helt komfortable med.

Dette tilbudet fordrer at du samler en liten gruppe som vil lære sammen med deg, og at dere er enige om både innhold, nivå og varighet, samt progresjon. Den ideelle læringsarenaen er en gruppe på 4-8 personer, slik at alle har en sparringspartner å øve seg med og på. Send en e-post eller ring, så blir vi enige.

Om du undrer deg over hvordan dette foregår, kan det hele, for eksempel, starte med en studiering hvorpå du og dine medstuderende gjennomfører det gjeldende lokale kurset og deretter går tilbake til modellen med studiering, men nå i en egentilpasset form.

Mulighetene er mange, kanskje for mange, men i det du har bestemt deg for å ta tak i egen språklæring vil du raskt oppdage hvordan du lærer best, og det er derfor du alltid kan regne med Giga Spansk AS som en ressurs på DINE premisser

Du og jeg er vi, og vi designer gode og nyttige kurs

I Giga Spansk AS omtaler jeg firmaet i første person flertall, “vi” og “oss”, fordi du er med som en viktig partner når vi, for eksempel, designer og videreutvikler nye kurs, både det Internettbaserte kurset, de klassiske kursene med personlig tilstedeværelse og, ikke minst, studieringene.

I Giga Spansk AS lager du og jeg gode, nyttige og målrettede spanskkurs for både de nåværende og de framtidige spanskstuderende privatpersoner, skoleelever, studenter, skoler, lærere, lag og foreninger, grupper, private og offentlige bedrifter (både deres ansatte og kunder), helt i tråd med deres forkunnskaper, behov og ønsker.

På denne måten slipper du å forholde deg til en meny av kurs, som slett ikke er laget spesielt for deg og dine ønsker.

Hos Giga Spansk AS er det du som bestemmer innhold, varighet, progresjon og design på kurset, og jeg som oppfyller dine krav. Om du ønsker å studere alene eller, mye bedre, sammen med andre, kan du og jeg sette sammen en trivelig studiering, så har du opptil flere sparringspartnere å utforske språket sammen med. Jeg kommer og besøker dere med jevne mellomrom og sørger for at dere alltid har noe å strekke dere mot, og passer på at dere ikke “går dere bort” i det nye språklandskapet.

Språk åpner dører, og det er sant, men de fleste av oss ønsker å være noe forberedt på hvilke dører som åpner seg, og være i stand til å ta i mot det som venter oss bak de nyåpnede dørene.

 

giga spansk

Bli med på vårt nyhetsbrev nå og motta gode tips, nyheter, kursmateriell, med mer!